Montaj parchet Timișoara

Montaj parchet Timișoara la un standard inalt de calitate
Montaj pardosea exterioara Timișoara (montaj terase exterioare (decking) din esenţe speciale, exotice şi indigene, rezistente la intemperii

Montarea deckingului devine din ce in ce la moda si la noi in tara. Mult timp datorita neintelegeri intretinerii pardoselilor exterioare clienti au evitat montajul acestora. Solutiile de intretinere sunt din ce in ce mai performante si pot crea un sistem foarte eficient de curatire si intretinere.

Montaj pardoseli suprainaltate Timișoara 

Pardoselile suprainaltate au marele avantaj ca sunt  demontabile, reglabile si se poate interveni local asupra lor. Sub ele pot fi trase sub ele tubulaturi, cabluri elecrice si nu in ultimul rand datorita reglari pe inaltime se poate face o suprafata plana chiar daca exista diferente de inaltimi intre pardoseli

Montaj pardoseli sportive Timișoara 

Nu orice pardosea pusa intr-o sala de sport este si pardosea sportiva. Pardoselile sportive trebuie sa indeplineasca normele de elasticitate, rezistenta, alunecare ale sportului respectiv. De aceea colaboram cu producatori de parchet specializati pe pardoseli sportive ce pot oferi certificate de calitate recunoscute de catre Federatiile de Sport Internationale . Pentru reconditionarea pardoselilor sportive avem  materiale  cu stricta specializare ce raspund celor mai exigente cerinte si norme de rezistenta si antialunecare.
Montaj lambriuri exterioare aparente Timișoara 

Odata cu folosirea pietrei la cat mai multe aplicatii a venit si lemnul din urma complectand oferta. Conglomeratele  ce au aspect foarte similar cu lemnul si stabilitati din punct de vedere al culorii si rezistentei la incovoiere le recomanda din ce in ce mai mult la inbracarea cladirilor Pe de alta parte panelele exterioare din lemn masiv ofera o caldura de neegalat si un aspect cat mai natural si calduros al casei.

Placari cu  parchet/lemn Timișoara 

Designerii care opteaza pentru un aspect cat mai natural al caminului sau rustic opteaza chiar la inbracarea  peretiilor cu lemn. Producatorii vin in intampinarea acestora cu noi sisteme de fixare si finisaje.

Montaj Parchet Timisoara din lemn masiv: lamparchet, parchet standard, tip podea, intarsie Timișoara 

Parchetul masiv continua sa fie unul dintre cele mai preferate pardoseli. Sunt tari care prefera un numit tip de prelucrare a parchetului Lamparchetul este un parchet ce n -are imbinare lamba uluc are grosimea medie de 10 mm si de cele mai multe ori se monteaza tesut. Pentru a putea avea acest tip de parchet fara pierderi in grosime se recomand ca suprafata pe care se monteaza sa fie aproape perfecta.

Prin parchet masiv clasic se subantelege de cele mai multe ori un parchet de grosime minim 15-20 mm latime de 7 si lungime de 500, bineinteles cu mici variatiuni ale acestora. De fiecare data parchetul clasic are inbinare nut feder

Parchetul maiv tip podea este cel care imita de fapt dusumelele, este cel care are latimea de minim 100 mm pana la 150 mm. Acest tip de parchet necesita alegerea cu grija a materialor deoarece fibra lemnului nefiind intrerupta si pe o suprafata mare el va tinde intodeauna sa lucreze.

De cele mai multe ori intarsiile sunt placi casetate de lemn ce au inserate in ele diferite esente de parchet.

Montaj Parchet stratificat: dublu, triplu, multistrat Timișoara 

Parchetul dublustratificat de recomanda datorita grosimii reduse la incalzirea in pardosea deoarece poate transmite mai usor caldura.

Parchetul triplustratificat are in general grosimea de 14-15 mm, si este recomandat pentru incalzirea in pardosea unde temperatura pe suport merge spre maximul admis, asfel incat temperatura finala de la suprafata parchetului sa nu depaseasca 23 de grade celsius. Este deasemenea foarte recomandat in spatiile unde nu se pot  asigura conditiile optime de temperatura si umiditate pentru ca lemnul sa lucreze mult cum ar fi spatii.

Parchetul multistrat este de fapt un parchet dublu sau triplustratificat in care partea nobila a decorului parchetului este asezata pe un placaj multistrat alcatuit din esente diferite ce ii da o stabilitate si densitate mai mare decat in cazul foioaselor.

Montaj parchet prefinisat Timișoara. Montaj parchet Timișoara 

Parchetul prefinisat este preferat la montajele in care situatiile de santier nu permit finisarea speciala a parchetului , cum ar fi tratamente multicolore perieri ale lemnului.Acest tip de parchet nesita un montaj foate curat si nu in ultimul rand adesivi silanici
Montaj pardoseli baie

Exista esente sensibile in spatii cu umiditate permanenta si specii care se preteaza zonelor umede cum ar fi de exemplu parchetul de salcam dintre cele europene sau majoritatea parchetelor exotice cum ar fi Wenghe, Tek-ul, Ipe. cand montajul parchetului de baie este executat corect de catre specialisti care au mai montat  nu apare nici un fel de problema cand e un exces de apa pe pardosea.

Montaj parchet Versailes Timișoara 

Panourile Versailes sunt din punctul nostru de vedere cireasa de pe tort fiind cea mai luxurianta varianta a pardoselii. Un panou executat corect are toate elementele inbinate intre ele ceea ce include foarte multa manopera in montarea lor  ceea ce ii creaza o foarte mare stabilitate.

Montaj parchet exotic Timișoara 

Orice necunoscator poate recunoaste cand vede un parchet exotic datorita frumusetii culorilor dar nu in ultimul rand al aspectului fibrei si al texturii.Majoritatea parchetelor exotice au densitate mare dar nu tate au stabilitate mare.

Placari scari din beton Timișoara 

 

Inbracarea scarilor cu parchet este o varianta  mai ieftina a scarilor confectionate din scandura stratificata doar la achizitie. Datorita timpului alocat taieturilor manopera imnbracarii scariilor depaseste cu mult manopera montajului scarilor clasice.

Montaj Dusumele de brad Timișoara 

Dusmelele de brad sunt varianta cea mai ieftina a unei pardoseli de lemn si se recomanda in general unde dainuirea in timp nu este una din preferintele clinetiilor. Ca si avantaj este densitatea redusa  fiind recomandat in general pe pardoselile suspendate unde greutatea ar putea fi o problema.ele chiar daca sunt dusumele foarte bine trase ele lucreaza in timp si lasa rosturi de dilatare ce nu prea pot fi chituite

Montaj Pardosea laminata Timișoara 

Montajul pardoseli laminate se face flotant si datorita faptului ca ele sunt intodeauna finisate  acest lucru reduce mult costul  montajului unei pardoseli. Datorita usurintei de montaj ele sunt preferate si promovate de multi metesteri care nu prea au o legatura cu pardoselile. Recunoastem rolul si locul pardoselilor laminate dar  trebuie foarte mare grija alese corect si nu in ultimul rand stabilirea unor tehnici si materiale de montaj adecvate.

 Montaj Mocheta Timișoara 

 

Mocheta este o pardosea de obicei preferata in spatiile de birouri , si in hotele.

Montaj Linoleu/Montaj P.v.c Timișoara 

Exita foarte mare diferenta intre montajul linoleului si a mochetei datorita calitatiilor si materialelor total diferite dintre cele doua.
Reparatii locale, totale , inlocuiri