Publicat pe

Ulei WOCA Diamond Oil

Woca_Diamond_OilUlei de parchet WOCA Diamond Oil – pentru finisajul de bază al pardoselilor din lemn¤ Potrivit pentru toate tipurile de pardoseli din lemn    ¤ Impermeabil    ¤ Conţinut ridicat de solide¤ Rezistenţă extrem de mare la uzură    ¤ Se usucă repede  ¤ fara VOCInformaţii despre produs

Container: 2,5 l     Consum: 20-25 m2/l în funcție de tipul de lemn    Disponibil în culorile: natural şi alb

Zona de aplicare   Diamond Oil natural sau alb este folosit pentru finisajul pardoselilor din lemn.

Rezultatul  Uleiul Woca Diamond dă unei suprafețe o rezistenţă foarte mare la uzură, murdărie și apă. Ulei de parchet Woca Diamond Oil este ideal pentru finisarea de bază a oricărei suprafeţe de lemn de interior nefinisată, nouă și recent șlefuită. Conținutul de solvent este mai mic de 5%. Este recomandată maşina de lustruit pentru lustruirea suprafețelor mari.

Aplicarea   Diamond Oil este preferabil să fie aplicat cu ajutorul unei mașini de șlefuit.

După aplicare  După tratamentul cu ulei, suprafața se finalizează cu Maintenance Oil sau Maintenance Paste, manual sau cu mașina de șlefuit. Se întinde uleiul pe suprafața de lucru cu padul alb / bej și se lustruieste cu o cârpă curată, uscată din bumbac.

Întreţinere şi curăţare  Pentru curăţare se recomandă folosirea Natural Soap sau Oil Refresher, și pentru menținere se recomandă Maintenance Oil/Paste.

Cum să faci…  – WOCA Diamond Oil – pentru finisajul de bază al pardoselilor din lemn

Unelte  Mașina de lustruit/șlefuit sau mopul pentru finisarea manuala. Trafalet şi haine de bumbac. Curăţaţi uneltele cu solvent.  Vă rugăm să luati aminte!  Pericol de auto-aprindere! Din cauza riscului de auto-aprindere este important ca praful rezultat din șlefuire și hainele pătate cu ulei să fie înmuiate în apă și aruncate într-un recipient închis ermetic după folosire.

Diamond Oil natural sau alb este folosit pentru finisarea cu ulei a pardoselilor din lemn cu maşina de șlefuit. Uleiul asigură unei suprafețe o rezistenţă foarte mare la uzură, murdărie și apă. Diamond Oil este ideal pentru finisarea de bază a oricărei suprafeţe de lemn de interior nefinisată, nouă și recent șlefuită. Conținutul de solvent este mai mic de 5%. Maşina de șlefuit este recomandată pentru lustruirea suprafețelor mari.

Mod de preparare:   Lemnul nefinisat trebuie să fie proaspăt şlefuit cu șmirghel de granulaţie 100-120. Pardoseala trebuie să fie complet uscată și fără murdărie și grăsime înainte de aplicarea uleiului. Umiditatea recomandata a lemnului este de maximum 12%. Ungerea cu ulei se face la min.18° C.

1. Pardoseala poate fi curăţată cu WOCA Cleaner amestecat cu apă, în proporție de 1:40, dacă este necesar. Lasă să se usuce complet înainte de a aplica uleiul.

2. Agitați recipientul de ulei bine înainte și în timpul utilizării. Recipientele cu numere de lot diferite ar trebui să fie amestecate înainte de utilizare, pentru a evita diferențele de culoare. Aplicaţi uleiul cu un trafalet cu păr scurt, într-un strat, pe cca. 5-10 m2 de podea. Lăsați uleiul să fie absorbit 5-10 minute. Dacă apar pete uscate, aplicați mai mult ulei.

3. Apoi, zona de lucru este lustruită cu maşina de lustruit/șlefuit podeaua până suprafaţa pare saturată. Apoi, șlefuiţi pardoseala  folosind o cârpă de bumbac pusă sub maşină pentru a elimina orice posibil exces de ulei. Continuă pas cu pas până când întreaga podea a fost lustruită. Pardoseala nu ar trebui să arate udă și nu ar trebui să existe niciun pic de exces de ulei după lustruire.

4. După 6-8 ore, pardoseala trebuie să fie lustruită cu padul alb. Dacă este necesar ca suprafața sa arate ca mătasea mată, poate fi lustruită cu 100 ml. de Diamond Oil la 10 m2 de pardoseală. Acest lucru se face între 6-12 ore de la aplicarea primului strat pe suprafața de lucru. Uleiul trebuie să fie lustruit cu grijă pe podea. Îndepărtați orice exces de ulei de pe suprafaţă. După 24 de ore pardoseala poate fi utilizată cu precauție. Uneltele pot fi curățate cu WOCA solvent. Nu expuneți pardoseala la apă în timpul uscare/întărire – aprox. 3 zile, în funcție de temperatură și umiditatea aerului (în mod ideal> 18oC/64oF și umiditate scăzută sau moderată). După timpul de uscare/întărire, pardoseala ar trebui să fie curățată cu Natural Soap sau Oil Refresher, care oferă un strat de protecție pe suprafață.

Ulei de parchet Woca Diamond Oil este distribuit de noi in judetul Timis

3 comentarii la „Ulei WOCA Diamond Oil

 1. I can see that your website probably doesn’t have much visits.
  Your articles are awesome, you only need more new readers.
  I know a method that can cause a viral effect on your
  blog. Search in google: dracko’s tricks make your
  content go viral


  This comment is considered not injurious

 2. Hello. I see that you don’t update your website too often. I know that writing content is time consuming and boring.
  But did you know that there is a tool that allows you to
  create new articles using existing content (from
  article directories or other blogs from your niche)? And it does it very well.
  The new posts are unique and pass the copyscape test. You should try miftolo’s tools


  This comment is considered not injurious

 3. I see you don’t monetize your page, don’t waste your traffic, you can earn extra bucks every month.
  You can use the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for more info simply search in gooogle: boorfe’s tips monetize your website


  This comment is considered not injurious

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.