Cum cumpăr parchet

Inainte de a incepe proiectarea trebuie sa incercati sa raspundeti la mai multe intrebari:

Cum si de unde cumpar parchetul?

Recomandam sa solicitati ajutorul unui specialist inca de la pregatirea sapei si sa ii spuneti ce a-ti dori si ce vi s-ar recomanda tinad cont de preferintele dumneavoastra.

Pe cine ma pot baza cu montajul  parchetului?

Incercati sa gasiti oameni care nu sunt oportunisti in acest domeniu , care intra pe piata fac cateva montaje dau gres si dupa aceea incercati sa ii gasiti si nu mai puteti da de ei. Cautati oamenii cu cat mai multe experienta in montajul si  pe care il doriti, pentru ca nu avem inca multi specialisti care sa poata executa absolut toate preferintele cerute. Gasiti pe oamenii care fac cu pasiune meseria de parchetar, si care au responsabilitatea propriei munci.

Ce mai trebuie sa stiu?

Trebuie sa va asigurati ca poate sa iti furnizeze marfa la timp si tine cont de factorii de umiditate si temperatura  pe timpul transportului dar si la locul depozitarii.

Care sunt conditiile asigurarii unei garantii corecte si la ce se acorda garantia?

Sunt doua tipuri de garantie acordate si anume garantia de buna executie este garantia ce se acorda de catre prestatorul de serviciu si garantia produsului ce este acordata de catre producator. Recomandam ca montatorul sa cunoasca produsele si preferintele producatorului asfel incat de la inceput sa nu se sara peste preferintele producatorului asfel incat producatorul sa isi poata asuma integral obligatia.