Abrazive Bona
Abrazive

Abrazive Bona 8300

Abrazive Bona

Abrazive premium dintr-un amestec optim de zirconiu pentru un echilibru perfect între agresivitate și finețe. Abrazivele Bona 8300 au o durabilitate foarte ridicată, pelicula antistatică împiedică colmatarea asigurând un timp de lucru mai lung și la temperaturi scăzute, plus o mai bună extragere a prafului.

Prin comparație cu alte abrazive zirconiu, Bona 8300 sunt semnificativ mai rapide. Pe lângă viteza excelentă, durabilitatea mixului unic de zirconiu contribuie la obținerea performanței premium – mai puține benzi necesare, viteză mai ridicată și rezultat final mai fin.

Prin comparație cu alte abrazive zirconiu, Bona 8300 sunt semnificativ mai rapide. Pe lângă viteza excelentă, durabilitatea mixului unic de zirconiu contribuie la obținerea performanței premium – mai puține benzi necesare, viteză mai ridicată și rezultat final mai fin.

Tipul de granule este de așa fel încât se crează permanet noi muchii ascuțite în timpul utilizării, asigurând astfel o agresivitate continuă pe întreaga durată de viață.

Cu Abrazivele Bona 8300, rezultatul final al suprafeței arată mult mai neted și fin, mai puțină fibră smulsă și mai puține zgârieturi în profunzime.

Agresivitatea Abrazivelor

Slefuirea Neteda

Cu cât granulele abrazive sunt dispuse mai uniform, cu atât mai ușor se obține o suprafață fină. Abrazivele Bona 8300 arată evident o dispunere uniformă a granulelor.

Granulatia Abrazivelor

Indepartare Fibra

Finețea rumegușului este dovada că o abrazivă șlefuiește uniform sau smulge fibra din lemn și îl deteriorează. Rumegușul obținut din șlefuirea cu Abrazivele Bona 8300 și 8700 arată în mod clar că fibra nu este smulsă

indepartarea fibrei

Prin distribuirea uniformă a granulelor abrazive, rezultatul șlefuirii este mult mai fin și uniform. Atât Abrazivele Bona 8300 cât și 8700 arată evident o distribuire mult mai uniformă a granulelor.

distribuirea granulor

Bona 8700 are proprietăți antistatice care îndepărtează rumegușul de pe suprafața abrazivei. Acest lucru previne colmatarea și permite abrazivei să își păstreze agresivitatea în timp, aspect foarte important pentru segmentul de granulații fine.

Abrazive Antistatice

O abrazivă durabilă nu înseamnă doar granule abrazive agresive. Bona a ales cu atenție materialele de suport pentru a îndeplini cerințele fiecărei aplicații specifice

Benzile abrazive Bona se folosesc în ambele sensuri, astfel se utilizează ambele fețe ale granulelor abrazive.

Fricțiunea din timpul șlefuirii crează căldură. Toate abrazivele Bona sunt concepute să fie rezistente la încălzire.
În practică, este conferită stabilitate menținând lungimea benzii atunci când temperatura crește. Astfel este prevenită mișcarea necontrolata a benzii pe tambur și asigură o șlefuire perfectă.

Mașinile de șlefuit în câmp expun benzile abrazive la forțe foarte mari. Din acest motiv, abrazivele Bona sunt ranforsate cu Kevlar la îmbinare.

Related posts