Uncategorized

Unde pot gasi pardoseli reziliente?

SPITALE SI CLINICI

unde pot gasi pardoseli reziliente

Mediile de asistență medicală necesită cele mai înalte niveluri de igienă cu întreținere rapidă, eficientă și ușoară. 

Soluția elastică Bona oferă o suprafață monolitică care etanșează podeaua împotriva contaminanților microbieni și a încărcării biologice. 

În plus, timpul redus de nefuncţionare al reînnoirii podelei înseamnă repunerea rapidă în funcţiune a camerelor pacienţilor şi clinicilor.

SCOLI SI GRADINITE

unde pot gasi pardoseli reziliente

Școlile și etajele grădinițelor se pot confrunta cu unele dintre cele mai grele condiții de trafic.

 Durabilitatea este cea mai mare preocupare, iar soluția Bona Resilient oferă o rezistență de neegalat la uzură, susținută de garanția noastră. 

Înțelegem, de asemenea, bugetele strânse care există, așa că permiteți-ne să vă reînnoim podeaua cu 40% mai puține costuri decât înlocuirea unei podele.

CLADIRI PUBLICE SI BIROURI

Menținerea spațiilor publice depinde de o serie de factori, în special de trafic. 

Durabilitatea excelentă a soluției Bona Resilient asigură o protecție de lungă durată chiar și în zonele intens frecventate. 

În plus, soluția Bona Resilient elimină sarcina laborioasă și consumatoare de timp de a decupa și lustrui podeaua, permițând astfel personalului să lucreze la alte proiecte.

MAGAZINE DE VANZARE CU AMANUNTUL

Pentru centrele comerciale și spațiile mari de retail, imaginea este totul. 

Dar, din păcate, acele podele frumoase pot începe să-și piardă strălucirea cu curățarea și lustruirea profundă constantă.

 Folosirea stratului transparent Bona Resilient Solution poate oferi un strat suplimentar de durabilitate și poate elimina nevoia de a dezlipi și lustrui o pardoseală de vinil, LVT sau linoleum.

Related posts