Uncategorized

Montaj Parchet Herringbone

Colecția Pure Classico Line, oferă posibilitatea de instalare a podelei din lemn în stil de brad clasic. Aceastea sunt disponibile în două variante dimensionale: 725 mm lungime și 130 mm lățime cât și 660 mm lungime și 110 mm lățime.

Datorită utilizării sistemului de blocare Barclick pe marginea lungă și a sistemului unic de blocare Crosslock pe latura mai scurtă, montajul podelei din lemn în stil brad clasic este simplă și ușoară și nu necesită utilizarea plăcilor de dreapta și de stânga, ca în cazul parchetului tradițional.

Plăcile de podea sunt protejate cu lac mat sau ulei natural. Bradul clasic Barlinek se caracterizează printr-o intensitate diferită a trăsăturilor lemnului, iar structura fiecărei plăci este accentuată prin perierea suprafeței acesteia.

Clasicul Herringbone de la Barlinek ca și alte pardoseli din lemn montate în mod tradițional, este un pachet triplu stratificat  potrivit pentru încălzirea prin pardoseală cu apă cât și electrică, ale cărei cabluri de încălzire sunt încorporate în șapă

Adezivi solvenți și dispersivi nu pot fi folosiți. Se recomandă adezivi monocomponenți: PU (poliuretan), MS (silan), MSP (polimer MS) speciali pentru pardoselile din lemn finisate în fabrică

Related posts